Onze beestjes,

Op deze site ga ik je verhalen vertellen wat ik allemaal mee maak met onze diertjes. Tiba (onze Tibetaanse terriër) ga ik mee beginnen omdat zij de oudste is van het spul. Op deze foto is zij 11 jaar en 4 maanden. Het is een van eigenwijs beestje , maar zo leuk karakter dat moeten jullie weten, neem zelf ook een Tibetaan dan pas weet je wat ik bedoel. Tiba heeft aardig wat ouderdom klachten, bv trap lopen en in de auto springen. En ja hoor daar hoort het bed ook bij, dat laten we gewoon Jan doen, want ik kan/mag dat niet meer, ieder nadeel heeft zo zijn voordeel. Hier onder zie je ook een eigenwijs hondje “Benjy” van het zelfde ras, en zij is ook een aantal jaren bij ons geweest zo’n 3 jaar en toen werd het oorlog met Tiba en Benjy, moord en doodslag kan je wel zeggen. Toen moesten wij er 1 weg doen. Die ging naar een vrouwtje Pauline genaamd, wij hadden zo een klik met haar, en ze heeft erg goed voor haar gezorgd. Naderhand werd zij ziek en moest Benjy terug. Gelukkig naar onze dochter en schoondochter, heel fijn maar toch tot nu toe heb ik pijn daarvan. Voor nu ga ik even stoppen, want alles op het gemakje he? Nou genoeg emotie tot de volgende,

See You Again.X

Hoi, en nu een verhaaltje over Tiba,

En wat voor hond is dat?

Tiba is de meest intelligente hond die ik heb meegemaakt, alles begrijpt zij.

Van het woord “bedje slapen” tot aan “eten”.

Het meeste wat mij zal bij blijven is dat zij alles eigent zelfs mij.

Zij is heel beschermend over mij, ook Jan maar het meeste ik.

Moet wel zeggen na mate ze ouder wordt het minder is omdat ze wat meer kan verdragen als ik een hondje (ja klein) aai, ze zal wel moeten want ik sta er anders in als jaren terug, ga daar niet over uit wijden, want dat zal onze Tiba als kwaad daglicht zien, en dat wil ik niet.

Voor nu is het een harstikke lieve hond waar we veel van houden, en zal toch haar lieve kanten aan mij laten zien, want wij zijn nog niet klaar met het dierenspul.

Daar kom ik later op terug in het beestjes2 blog. Afwachten HIHI

Tiba krijgt alle kwaaltjes waar je als 11-jarige hond mee krijg te maken, ik voel met Tiba mee, want ik maak hetzelfde mee, ze blijft mij volgen daarmee.

Ok dit was het weer, tot aan de volgende blog die al gauw zal verschijnen.

Maar verder zeg ik niks….

Tot laters

Benjy,

Goededag allemaal. Nu ga ik het even over mijn hartendiefje Benjy hebben, dat is best wel bijzonder dat zij weer in ons leven is.

Zoals ik al vernoemd heb is Benjy als pup hier bij ons is komen en wel voor 3 jaar. Ook heb ik vernoemd dat zij en Tiba niet meer samen konden zijn. Het is achteraf gebleken dat er geen 2 kapiteins op 1 schip gaan, en haar moesten weg doen om haar de Tibetaan te laten zijn waar ze om bekend zijn.

En dat is vrolijkheid en irritant, eigenwijs erg slim en aanhankelijk. Waar ze was kwam dat goed uit voor Benjy, maar wat een pijn had ik, mijn lieveling hondje, nu denken jullie waarom dan niet Tiba weg?

Ja dat was echt een ding, voor mij mocht Tiba weg. Niet blij, maar ja, het gemis bleef, tot aan het lot dat Paulien ziek werd en Benjy weer terug kwam, was mijn eis!

Maar naar wie?? Marisca en Agianda gaven een teken, als zij met de katten om kan gaan dan is ze welkom !   

Dus zodoende zit Benjy al en tijdje bij hun. Iedereen blij……. echt? Daar zit de kneep, want ik mis haar nog steeds. Maar gelukkig kan ik haar zien wanneer ik wil. Het is gewoon een lekker dier, en Tiba heb ik ook vrede mee, maar er komen 2 Britse Korthaar katjes bij (daar kan je over lezen in het Beestjes 2 blog). En nu ben ik de baas, geloof me nou maar. Nou dit was het weer voor nu, we hebben leuke foto’s van Benjy hieronder, dus veel plezier met die doerakken.

See You Again X

Wil je alsjeblieft je opmerking en menig in ons gastenboek schrijven? Alvast bedankt XXX

Een vriendelijke groet Maria

 

Delen is lief