Op 23 juni 2018 was het tijd voor de langste dagtoertocht georganiseerd door Promotor reizen. Met als thema “Het Wolvenspoor”

De tocht begon in Wolfheze, tussen 9 en 10 uur was de start, het aantal deelnemers was 230. Totale afstand 250 Km.
Na de bak koffie en het appelgebak, de motor gestart en aan het eerste gedeelte begonnen richting de lunch locatie.
Als je in Wolfheze start dan kom je er eigenlijk niet onderuit om door het Nationale park de Veluwezoom te rijden “postbank” Wat een mooi stukje Nederland is dit zeg.
Met een pontje de IJsel oversteken, die kapitein had een goeie dag denk ik als je 230 motoren moet overvaren.
Onder Zutphen door richting het nationale park de Sallandse Heuvelrug, via plaatsjes waar ik niet eens het bestaan van wist.
Richting De Lutte na de eerste 150 Km waar onze lunch gereed stond in Hotel “Het Ros van Twente”, alles was keurig verzorgt een giganties buffet met alles erop en er aan. na een klein uurtje weer op de motor voor het laatste gedeelte.
We wippen even de grens over in de buurt bij Brecklenkamp om bij Heideschlosschen weer het vaderland in te duiken. Op naar het eindpunt in Stegeren waar het eindpunt het diner klaar stond bij hotel “De hongerige Wolf”
En weer volle buiken, perfect buffet! Na praten met verschillende motorrijders en nog even wat gekletst met de organisator Jan Kruithof van Promotor Reizen.
Dit was voor mij de eerste rit van Promotor en er zullen er zeker meer gaan volgen. Erg goed georganiseerd, leuke mensen ontmoet, mooi weer, en weer veel gezien.
Tot de volgende….